Clinica DENTALMED

Bine ați venit pe website-ul
Clinicii Stomatologice DENTALMED Galați

Ne bucurăm să fiți aici împreună cu noi și vă invităm să ne cunoaștem mai bine.

Clinica DENTALMED a fost creată nu numai prin investiție financiară, ci și prin investiție de mult suflet. Am dorit să creăm un loc în care pacienții să se simtă prietenii noștri și să se reîntoarcă, atunci când este necesar, cu drag.

Deviza noastră este: „Pentru noi nu ești pacientul nostru, ci prietenul nostru!”

În ce privește investiția financiară, aceasta a urmărit trei direcții esențiale pentru realizarea unor lucrări de calitate și anume:
– Investiție în echipamente în care este integrată tehnologie avansată care asigură realizarea de servicii stomatologice complete
– Investiție în echipamente care asigură un mediu de lucru steril 100%
– Investiție în dotări care asigură confortul pacienților

Pentru că știm cât de important este timpul pentru fiecare dintre noi, am decis ca programul de lucru să acopere intreagă zi în perioada săptămânii și ne-am organizat astfel încât timpul de așteptare să fie practic doar de câteva minute.

Clinica Stomatologică Dentalmed Galați a luat ființă ca urmare a viziunii Domnului Doctor Bîrsa Andrei, care și-a dorit să creeze o clinică în care pacienții să beneficieze de servicii complete și de calitate și, în același timp, să se simtă foarte bine primiți.

Misiune

Misiunea noastră este în primul rând aceea de a fi oameni și apoi medici. Ne pasă de pacienții noștri ca de prietenii noștri și ne dorim să le asigurăm atât confortul necesar asigurând servicii stomatologice complete, cât și calitate a acestora, investind în tehnologii avansate și perfecționare continuă.

Viziune

Punem accent pe:

– calitatea serviciilor
– mediu de lucru steril 100%
– relații de calitate
– comunicare eficientă
– perfecționare continuă

Valori

Str. Regiment 11 Siret nr. 2
Galați, 800322