Orice problemă provocată de către dantură poate fi rezolvată imediat. Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție în cazul pierderii unui dinte.

Tehnologia dentară a evoluat extrem de mult în ultimul timp. Orice problemă provocată de către dantură poate fi rezolvată imediat. Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție în cazul pierderii unui dinte. Totuși, acestea trebuie îngrijite corespunzător pentru a fi durabile.

De ce pași trebuie să ținem cont în îngrijirea implanturilor dentare?

1. Igiena orală zilnică este un pas extrem de important, în general. Desigur că se aplică și în cazul implanturilor. Periajul dinților de 2 ori pe zi, folosirea aței dentare și a periilor interdentare create special pentru implanturi și folosirea unei paste de dinți cu particule abrazive mici sunt doar câteva dintre aspectele de care vă sfătuim să țineți cont în îngrijirea danturii.
2. Fumatul, după cum bine știți, dăunează grav sănătății și implicit, implanturilor dumneavoastră dentare. Ar fi ideal pentru acestea dacă renunțați la acest obicei.
3. Alimentele tari nu sunt cea mai bună opțiune pentru implanturi. Mestecarea bomboanelor sau a gheții pot sparge lucrarea realizată de către stomatolog.
4. Controlul periodic și constant ajută foarte mult în păstrarea implanturilor o perioada lungă de timp, întrucât dentistul verifică starea lor și vă poate îndruma corect.
Pentru un zâmbet impecabil și o dantură sănătoasă, vă sfătuim să țineți cont de acești pași. Fiecare persoană este diferită, de aceea, vă așteptăm pentru un control personalizat.

Clinica stomatologică
DENTALMED Galați

Dr. Bîrsa Andrei

"La mine pacienții vin ca pacienți și pleacă prieteni. Te aștept cu drag!"

Articole similare

Cosmetica dentară

Cosmetica în stomatologie este o necesitate a zilelor noastre, nu neapărat necesară din punct de vedere medical, dar dorită de către pacienți.

mai multe »